allt allt allt allt kommer att försvinna

Där ligger dom bland potatisbullarna och spenaten. Mina nya hjärtegull. Sammet + platå KAN DET BLI MER PERFEKT???!? nej. varför dom ligger i frysen kan man ju undra men ska försöka töja dom lite då det var på gränsen. men om inget händer använder jag dom ändå eftersom dom är guds gåva. i love you tradera.
ps imorgon åker jag till skåne, sen till danmark och sist tyskland. vill dö herå
 

LONELY HEARTS CLUB

Det händer inte så mycket i mitt liv förutom mat och film därför finns inget att fota.
förresten så HATAR jag att göra coleslaw men enligt min familj är det tydligen mitt kall i livet så jag tvingas alltid göra det. slavdrivare. FYI

gittan å bettan å solveig

I torsdags fick vi finbesök från Åmål. Vi såg Moonrise Kingdom på bio och grät inombords över hur vi nästan var dom enda i salongen och hur många som hellre ser Miley Cyrus-filmen. R.I.P SVENSKT INTELLEKT. Vår midsommar spenderade vi hos Andrea. Vi grillade massa niz vegomat eftersom Klara är den enda som gillar att äta andra arters barn. Annars hoppade vi mest studsmatta, lyssnade på Nancy Sinatra och allt kändes som Virgin Suicides.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡


image description
hemma från Hultsfred nu, sjuk men glad. allt var bäst men speciellt marina. fick setlist. nästa gång jag ser henne är hon förband för coldplay. hade tänkt sova tills dess hejdå

faith.


Why do you smile when you think about Earl's court?

Nämen oj här sitter jag och allt är blått. Tro det eller ej så är inte tallrikar med små lekande barn i fluffiga klänningar eller filosofiska kvinnor på riktigt min smak så nej, jag är inte hemma utan i idylliska •*¨*•FILIPSTAD•*¨*• a.k.a hos min mormor. Hur är din mormor tänker ni, jo hon är en norrländsk drottning med kärlek till cigaretter, svordomar och radio dvs hon är amazing. Har ju träffat bb-hanna idag också, fick henne att gråta bra intryck mmh, tycker det är så jävla pinsamt att jag blev starstruck när jag pratade mä na guu. Försöker verkligen att inte bli det och att tänka på att all da people is da same men när jag tänker på att jag sett henne hoppa runt och städa helt naken går det liksom inte att behandla henne som vem som helst. Aja, hon var iallafall skittrevlig och hennes barn var det dampigaste på denna sida ekvatorn. Antal människor som hade på sig "Fuck you I drive a volvo"-tshirts överskred antal invånare i Svearike. Ett pris till ära av min morfar delades ut för sjunde året i rad och någon arie sjöng nationalsången, it was niz. TOODELOO!

vet inte om jag kanske tagit min religionsuppsats om buddhism lite för seriös....


/Buddhaandrea

=)


chena, har precis legat lit me frugan. nästa gång jag träffarna är jö på hultsfred. saknar gmn redan <3<3

Vi ses
♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫
Tjingeling

/dont fuck with the queer kids

igår såg jag och andrea prometheus på bio och den var cpbra. logan marshall-green var skitsnygg. noomi var snyggare.

RSS 2.0