Vi läser hundra år av ensamhet

MÄN ÖJ TJAAA. Jag ser ut som en vägg, fetch va? Idag har jag tagit hand om mitt krävande barn dvs min lugg, så nu är hen vältrimmad som en dressyrhäst. PS: ÄR SÅ PEPP PÅ ATT BA INTA OCH BLI ETT MED ANDREAS ENORMA JÄVLA SETT MED PENNOR OKOK.

20:37

DET KOM NÅTT PÅ POSTEN IDAG

Ja, jag håller den med munnen
OCH PAPPA TOG MED NÅGOT FRÅN JOBBET TILL MIG


Kan väl dö lycklig nu då.
hejdå /andrea_materialisten

13:54

Andra är dålig att logga ut när hon lånar min dator, därför gör jag reklam för min och johannas blogg här heheh. http://ellenjohannaosv.blogg.se/ Kolla in den, typ nu. ( Funkar inte att göra en länk tyvärr) _Ellen

never ever ever ever ever ever ever ever ever

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
ELLEN OCH SNURRSTOLEN VAR RÄDDARNA AV DAGEN

Marimba and shit drums

Ty jag är ett ont geni. Andrea jag hoppas du la märkte till att jag citerade din andra favorit i rubriken. Kan ju tillägga att Sigrid vann Sveriges Mästerkock för att bidra ytterligare till din toppen dag. Puss.

KUKKLARA

KUL bloggrape Klara gjorde förut som "förklarade min kärlek till Melissa Horn". egentligen skrev hon väl bara om sig själv men kommer aldrig våga erkänna sin kärlek till allmänheten. Själv vill jag bara hugga huvudet av henne :)):):)

Idag var jag hos doktorn som sa att jag hade lågt blodtryck, fick mina mediciner (ÄNTLIGEN) och tog blodprov. Så nu kan jag typ inte skrolla för plåstret är ivägen. Sen skulle jag på körkortskurs men den var inställt. så detta är till KLARA, DOKTORN, KÖRKORT OCH LIVET:

Ju mera dom spottar på mig

Helt oroligt hur du kan beskriva mitt liv i dina låtar, när allt är jobbigt och svart är du ett ljus i mörkret. Melissa Horn, jag älskar dig! xoxo Andrea

"This is night, Diddykins. That's what we call it when it goes all dark like this."

JAG VILL TILL LONDON NU MEN DOM HÄR:

OCH GÅ PÅ DET HÄR:

999


Dom 999 saker jag aldrig skulle göra


Var hemma, gjorde våfflor och var glad över ofwgkta till wow

Image and video hosting by TinyPicefter att migränen försvunnit blev jag rastlös. då borstade jag gaddarna, bytte om, gömde mitt feta hår i pippiflätor och sotarmössa och tog mig en cykeltuuuursatt vid vattnet och lyssnade på smiths i typ 40 min. såg en tjock tant som solade. det var trevligt.

Sen kom Tilda och vi gjorde världens bästa avokado och bulgur-sallad så nu e jag mätt i magen

This is what the devil plays before he goes to sleep


igår såg jag ut som en rysk hora med migrän. Idag försvann den ryska horan men migränen stannade kvar. KULT

Alla våra ideal kommer från ett rosa åttiotal

jag har för mycket tid.

"När man går in i en relation är man som en lök"

hej. tänkte introducera er för min flickvän Noomi. vi gillar minimalister, sex och punkrock. hejdå.

princess mononoke


Precis sett Prinsessan Mononoke och som vanligt är Studio Ghibli och Hayao Miyazaki ett geni. mvh hatar anime annars men inte när det kommer till Studio Ghibli tack och hej

Song 2


Kult roligt på sista lektionen. NAT

If I'm gonna die, I wanna still be me.

NUBLIRDETHUNGERSPELENOCHVIÄRSÅEXALTERADEATTVIINTEKANANVÄNDAMELLANSLAGHEJ

This is not the sound of a new man or crispy realization

*egopicar i min äckliga cocopopsmjölk* ni vill ba dricka upp mig, jag vet. Har så tråkigt, har så himla mycket att göra, orkar inte. Önskar jag föddes till en vägg så jag slapp ha ekonomiprov imorrn. Så om ni känner någon som kan förvandla mig till en vägg får den gärna kontakta mig, hen kan få slurp av min cocopopsmjölk som betalning.

arbete ger frihet


idag var det ett år sen jag åkte till Polen med världens bästa Då och nu-grupp. Aldrig varit så lycklig och ledsen på samma gång. vill tillbaka

Far, far, far from the virgin vine

idag köpte jag promarkers

♡Got you wrapped around my finger babe you can count on me to misbehave♡hej önskar jag såg ut lite mer som dig

Big dreams, gangster


Först var jag jätteledsen eftersom big brother 24-7 inte funkade

Sen blev jag JÄTTEGLAD för att ellen sa att hon målade av mig. känner mig som kungen och kan inte vänta på att se hur det blir!!!

Sen åt jag chokladbollar

Lights of Stockholm made me fall

Is it a bird, is it a plane?! No it's Klara Viriden on a stjärtlapp!!!!

Defence against the dark arts


HEJ idag åt jag och Klara första frukosten ute. Sen gick vi in och spelade tv-spel hela dagen och gjorde lax och sparris-pasta eftersom klara blev så besviken när jag hade gjort tikka masala och naanbröd igår istället för pastan. den bortskämda lilla jäveln.
nu kollar jag på big brother och hanna r är min fru. puss häj /andrea

Feel i gotta scratch the surface gotta break it to learn


SKÖLDPADDESKÅL VARE HÄR!
ps. fint att andrea hann dricka upp innan bilden togs

Sweet summers night on jonsbolsvägen

HEJ KOMPISAR, just nu skuttar jag och mitt fina leende runt på små moln för Andrea har gjort mat till mig. Nu ska jag fortsätta svalpa laxpasta mot min tillfredställda gom, adiooos!

That Bloody Mary's lacking a Tabasco


Tja bloggen. Här sitter jag och äter nudlar och lever studentlivet fullt ut. Nä skoja bara är ensam hemma och gör då nudlar då ingen ser. Jag spelar lite Harry Potter och lyssnar på Arctic Monkeys. fucking nostalgia. NÄ nu ska jag gå och hitta alla i dumbledore's army så vi kan ha vårat första möte i vid behov-rummet. gött dä.

FÖRRESTEN!!!! jag har en  högtalare som man kan koppla via bluetooth till datorn lite sådär awesome. OCH IDAG UPPTÄKTE JAG ATT MAN KUNDE DET MED MOBILEN OCKSÅ!! blir som en fucking fjärrkontroll. älskar mig själv.
och nu får jag väl nudelmobil när jag haft båda i munnen. lol. hejdå.

Lily's theme

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
När man har kramp i fingrarna efter att ha målat för länge kan man göra kullerbyttor i sängen.

PRESENTATION PÅ BITCHES

Då provar vi det här då..
HEJ!!! Andrea och Klara här. Vi tänkte att eftersom vi båda är så dåliga på att blogga kanske det kan bli lite roligare att göra det ihop vilket kanske leder till uppdatering. Först tänkte vi börja med lite introducerande.. så därför ska vi presentera VARANDRA!
Först ut: Andrea presenterar Klara

Detta är Klara Viriden. Hon föddes ett år för sent alltså 1996. Hon går på Mörmoskolan och ska börja estetik och media på Sundstagymnasiet efter sommaren. Efter skolan ska hon och jag flytta till London och leva lyckliga i alla dar där. Hennes favoritaffär är Weekday men hon gillar att shöppa vintage också. Det bästa vi gjort tillsammans är att bo själva i en etta i Sthlm.
Hennes tumblr är masshysteri.tumblr.com och den är mycket fin tycker jag. Hennes största inspiration kommer mest från tumblr men om det ska vara en person är det antaligen Noomi Rapace som frälste henne med män som hatar kvinnor vilket är en film hon sett 48 gånger. Hennes favoritmat är sushi och all mat jag lagar åt henne eftersom hon är en kvinna som inte hör hemma i köket (HÖR OCH HÄPNA FOLKET!!)
Hon är bäst, tack för mig

Detta är Andrea Knutsson Liljemark, en kvinna av högsta rank. Hon är gammal som gatan och är en poncho och chailatte tönt även känt som sammare, på Sundstagymnasiet. Hennes favoritaffär finns inte kvar för där ligger nu typ en doftljusaffär numera men hon gillar också Weekday och vintage så det är lugnt. Hennes tumblr är highergrounds.tumblr.com och den är superbra speciellt när den innehåller bilder som denna http://30.media.tumblr.com/tumblr_m0dmiwTK8z1qazkdco1_500.gif.
Hennes insperation kommer mest från en kvinna vid namn Jessica Cornish, jag tror det är för att hennes efternamn innehåller ordet "corn" och majs är ju gott. Nu ska jag fortsätta drömma att jag hade en tallrik framför mig som innehöll en av hennes kulinariska upplevelser. Puss på Andrea, du är bäst. HEJDO.

Test_02


Lägg märke till Meyav och Denise i bakgrunden

test_01

Jag lever på kottar, stenar och bär.

RSS 2.0