VI ÄR DEM SOM FROSTEN TOG

Varhälsade undersåtar. Har nu fått veta den grymma sanningen att det egentligen stavas var hälsade. Men fuck that, proud to be särskrivare. I helgen klättrade jag på tak med Ida och hade sleep-over hos Axel och Gustav. Igår tog Elin körkort och vi cruisade k-town till Aloes on dance och Spice girls. Sen åt vi tacos och såg på piratig film hos Haglundz. Idag har jag varit hos ma sistah, vi åt fiskpinnar och såg på andra säsongen av here comes honey-boo-boo och jag funderar på att tatuera mig. Phettcooldjurbror. Imorrn ska jag och Axel köpa GTA 5 och dö i schäslongsoffan. Adjoooo.

TOGETHER, THEY MAKE THE DEATHLY HALLOWS. TOGETHER, THEY MAKE ONE MASTER OF DEATH

Idag hände det. Idag gjorde jag tatueringen jag tänkt att göra i fyra år. Dödsrelikerna från Harry Potter för er som inte förstod det! Eller som Axel sa, ett triangelformat kvinnligt könsorgan. Gjorde den hos Klaras syster Lisa som är världens duktigaste tatuerare, just sayin, aldrig sett så raka linjer. Efteråt drack jag kaffe med Klara och tappade halva min tallrik med mat på golvet.
ps puss till Axel och Gustav våra finaste läsare ds.

KINGDOMS

Varhälsade undersåtar. Jag och Axel har ett band. Vi är drakflygare på något supertropiskt språk. I torsdags klättrade vi till toppen av Bryngfjordsbacken och filmade en video till Filips youtubekanal TelevisionFootSessions där vi spelar vår första låt som heter Kingdoms. Hoppas ni gillar den, sprid den som herpes. Idag har jag och axel repat och åkt tandemcykel. Ciao.

WELL, SISTER, SISTER, DON'T YA KNOW HOW MUCH I MISSED YA?

 
Nu är sommarens sista festival slut och jag är mer än redo för hösten. Popaganda var bäst. Jag hängde med världens finaste människor och fick se och TRÄFFA ett av världens bästa band MS MR, 2 GÅNGER!!! och dom kände igen mig, åh mitt arma lilla hjärta klarar inte av detta. annars var jag ute och drack starka drinkar för 25 kr, dansade till jens lekman, kramat kate nash och hängt utanför charli xcxs studio. fin helg.
 
 

ERA LIV VÄXER I RADER MITT LIV VÄXER I BARER

Varhälsade undersåtar. Skolan har börjat men jag lever kvar i något slags sommarlovs-vakuum och behandlar dessa dagar ungefär likadant. En och en halv skolvecka har gått och jag har hunnit med bl.a dricka öl på husbåt, åkt till Stockholm med SSU i en väldigt liten gangnamn style-spelande minibuss, haft friluftsdag med klassen inklusive kanoter, tjärnfestat, spelkvällat och dansat vals, bugg och lågstadietryckare till k-towns stolthet och mina fagra vänner Charlie the Forest när de spelade på Ankan. Det var fint. Igår köpte jag ett flak Trocadero och begav mig mot Axel, Gustav och Emil för att ha sleepover. Vi såg på stand-up, spelade xbox och åt god mat. Adjö.

RSS 2.0