ALARMS WILL RING FOR ETERNITY

var i Stockholm och återförenade londontrion, såg ellie goulding träffade chlöe howl stalkade skrattade och  lagade mat, fin helg

YOU SAY PARTY I SAY KALAS

Varhälsade undersåtar. I onsdags var jag i Stockholm med mina boyz o såg Bömbay Bajcykel Clöb på Debaser. Det var krispigt som fan och fick träffa Sabina för första gången på hur länge sen helst. I fredags spelade Charlie da furrezt på k-towns mest fancy krog Rockbar. Det var festligt. I lördags var jag och Tove på teater där Jesper o Maja sken som de supastars dom är. U go babes. Ooooch idag har vi firat allas vår favoritminoritet Erik på 18-årsdagen. Barnkalas at its finest. Toodeloo.

DUM I HUVET-SAKER

Varhälsade undersåtar. Detta innercity-charlestown-liv börjar kännas som vardag nu. Man kan till och med röra sig i köket utan att kliva över 23849 flyttlådor fulla med porslin vi aldrig använder/dukar vi aldrig använder/föda. Häromdan hade jag och niclas vårt standard te och lantchips-häng, vi spelade pingis, det var party. Igår vare gaykväll hos rebecca med liveframträndande from the one and only Mr.Cell och vi körde kurragömma och dunken tills jag och aileen gömde oss så bra i en häck att alla gick in och vi blev lonely riders, meeeen det var prima ändå. Idag jag har förtärt pizza på mitt golv med Ida, Simon och Erik samt sett på filmen, myten, legenden Death Academy. De godkände mitt nya näste och jag taggar framtida hangoutz/sleepoverz/partiez i denna byggnad. Dom är fina dom där. Adjo.

RSS 2.0