I WAS BORN TO BE YOUR SOCKERBAGARE

VAR HÄLSADE UNDERSÅTAR. Droppar bildbomb som aldrig förr, mest för att göra Hennie stolt. Här har ni några överredigerade highlights från mitt sista sommarlov och hözt so far. Ser så mkt ut som att jag tagit studenten men ack nej jag är fortfarande 12 år men de flesta av mina tuffingar till äldre vänner har lämnat mig nu för pluggigare städer och diverse hell holes. Men jag fick iaf åka flak iår igen och vara full på så många stjärnors studentmottagningar. Fortsatte sommar1 med att gå ur tvåan o partaja hemma hos Start i hans minilägenhet med SÄGs finest och såpbubblor. Sen fira att fylla vuxen med min bästa Romany på en svartklubb ute i hotahejti med rökmaskiner och 14 DJs. Carpe b-day.
 
EEEEFTER det vare time for jobb i Norge på Hennies daddys fabrik i en vecka. Vi bodde som kungar och slavade framtills kvällen då vi åt fisk och såg på fotboll med Mr Monclair. När paran rullat in bar det av till Bråwallawalla som jag hatar på hur länge sen helst men den tyskafestivaldjävulen fick mig tillsist och det var fkn amazing. Och jag fick träffa Hurula. Och fick hans tröja. Och han luktade päron när vi kramades. Lever forfarande på detta. Efter Bråddan vare dags för E-boda och det var minst lika prima som förra året. Duschade mer än 1 gång i år vilket jag ser som en vinst i sig. Quotelistan sträckte sig längre än någonsin och jag behövde bara sova på marken en natt.
 
Nååågra veckor senare spatserade jag genom sthlmstad i prideparaden med 1000 andra SSUare och med en ballong i min nos-ring. Sen begav vi oss på valläger i 4 dagar där jag fick fistbumpa Leif Padgodsky, överleva fkn tropiskstorm liggandes i en tält ute på ett enormt fält med panikig Andrea, knacka på 30.000 dörrar, dansa på scen med Linda PiraaaAA och ta fanpics med Göran "Mannen" Persson. OCH ÅKA SEGWAY.
 
Men ja, börja trean va fint det med. Jag har cuttat av håret som ni alla redan vet. I fredags var jag på Wahlströms sista maskerad innan hon drar te Norge med Axel, Oliver och Vidar. Mkt sad men fick ha Léon som loverboy och dricka allt annat än mjölk så det var ett fint adjö. HERRA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback